Betala säkert på nätet med Payson

torsdag 20 oktober 2011

Tävling

Nu när kvällarna börjar bli mörka så kan varsellampor vara bra att ha då man är ute och promenerar


därför tänkte vi någon av Er läsare skulle få vinna  2 varsellampor en för dig och en för din hund






Skriv en motivering varför just DU behöver dessa..... Tävlingen pågår till nästa fredag 28/10 2011


Ni som lämnat kommentar med epost tog jag bort så ni inte får massa spam till era eposter adresser...

4 kommentarer:

  1. Hej!

    Jag bor med min Riesenschnautzer i ett förvisso härligt torp i skogen, men på kvällarna brukar vi göra en 5 km lång promenad. Den första sträckan längs en mörk skogsväg går vi (åtminstone jag) i skräck att träffa vildsvin och älgar i skogen och på den andra sträckan på den likväl oupplysta landsvägen är det viktigt att synas för bilar. Dessa härliga lampor skulle verkligen lysa upp både våra kvällspromenader och våra sinnen.

    Hälsningar,
    Thomas och Kotten

    SvaraRadera
  2. jag bor vid skogen och vägen där jag går med hundarna är det ej några lysen, båda mina hundar är SVARTA så det är svårt att se att jag går med två levande individer där, MEN mest rädd är jag nog när min Yngsta son tar ut hundarna och det kommer bilar och kör där, så det skulle verkligen vara Trevligt att slipppa få panik varje gång under vinterhalvåret då det är mörkt från kl 15 på eftermiddagen, ja du vet ju själv att det blir mörkt fort på eftermiddagarna på vintern.
    Carola.E

    SvaraRadera
  3. Hej,

    Jag önskar vinna dem till min mormor. Min morfar gick hastigt bort i våras endast 71 år gammal, han var frisk som en lärka (trodde vi) och gick tre timmars promenad med sina hundar varje dag. Han älskade dem över allt annat! En boxer och en dvärgschnauzer. Min mormor och morfar bodde i ett hus ute på landet, på samma gård som min mamma (där bodde jag också innan jag flyttade i höstas). Det finns ingen vägbelysning där ute och nu när jag flyttat får mormor gå alla promenader själv. Hon har alltid reflexväst på sig! Men hon glömmer ofta mobilen hemma vilket gör oss oroliga, och skulle hon ha några lampor på sig så vi lättare skulle kunna se henne skulle vi bli väldigt glada :)

    Detta är inget påhittat! Det är rakt från mitt hjärta och jag älskar min mormor och morfar så mycket<3

    /Emmy

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera